Festa de presentació de l’associació Papallones

El proper 26 de setembre, l’associació Papallones es presenta en societat!

Enrere queden hores i hores de reunions plenes d’idees, interminables tardes de converses entre pares i mares mentres els nens i nenes jugaven, i un anar i tornar de whatsapps amb propostes discutides del dret i del revés per acabar de donar la empenta final a aquest projecte humà.

Son tantes les esperances i motivacions dipositades en aquesta papallona, que per sort de tots nosaltres, el proper dijous 26 de setembre de 2019 podrà per fi emprendre el vol i començar el seu camí que desitgem sigui llarg i fructifer.

La presentació se celebrarà al Centre Cívic de Vilafortuny (Av. Castell de Vilafortuny, 33 a Cambrils), i gaudirem d’un berenar i diferents activitats per als més petits. Durant l’acte explicarem els objectius i anhels de la nostra associació, així com quines son les activitats que estem preparant per als propers mesos.

16.30h Berenar i contacontes
17.15h Xerrada de presentació
17.45h Pintacares i manualitats
18.30h Clausura de l’acte

Per qualsevol dubte o suggerència, no dubteu en contactar-nos al correu: info@papallones.org. Ens veiem el dijous!

En castellano:
El próximo 26 de septiembre, la asociación Papallones se presenta en sociedad!

Atrás quedan horas y horas de reuniones llenas de ideas, interminables tardes de conversaciones entre padres y madres mientras los niños y niñas jugaban, y un ir y venir de whatsapps con propuestas discutidas del derecho y del revés para terminar de dar el empujón final a este proyecto humano.

Son tantas las esperanzas y motivaciones depositadas en esta papallona, que para suerte de todos nosotros, el próximo jueves 26 de septiembre de 2019 podrá por fin emprender el vuelo y comenzar su camino que deseamos sea largo y fructífero.

La presentación se celebrará en el Centro Cívico de Vilafortuny (Av. Castell de Vilafortuny, 33 en Cambrils), y disfrutaremos de una merienda y diferentes actividades para los más pequeños. Durante el acto explicaremos los objetivos y anhelos de nuestra asociación, así como cuáles son las actividades que estamos preparando para los próximos meses.

16.30h Merienda y cuentacuentos
17.15h Charla de presentación
17.45h Pintacaras y manualidades
18.30h Clausura del acto

Para cualquier duda o sugerencia, no dudéis en contactarnos al correo: info@papallones.org. Nos vemos el jueves!