L’escola, és prescindible? Parlem del “homeschooling”

El proper 27 de febrer, a l’espai familiar, de 17:00 a 18,30 hores. T’hi esperem!

No donarem receptes, ni parlarem de pedagogies, ni de fórmules màgiques. Només volem compartir la nostra experiència com a famílies que hem optat per una via educativa alternativa.

www.educaciolliure.org

Amb: Marc Alcega. Pare de tres fills que durant els darrers catorze s’ha dedicat a la criança i l’educació lliure, a casa, als projectes (Magarrufa, Submarí lila, El Gínjol…) i a la XELL, que treballa per la legalització explicita de les nostres opcions.

I: Mª Teresa Corbí. Mare. Sociòloga de base, amb experiència com a educadora social i formació en Pedagogia Waldorf. Al 2016 va engegar el projecte Casa Sant Martí (l’Aleixar), un espai per a infants a casa seva, on continua actualment junt als seus tres fills i altres infants.

I també: Júlia Sarrià i Ximo López. Parella de mestres de primària que, observant la situació familiar i les necessitats actuals de la seva filla y dels seus dos fills, han arribat a la conclusió que, a hores d’ara, l’escola no és la millor opció per a afavorir el creixement personal de tots tres.

La xerrada es realitzarà al Centre Cívic de Vilafortuny (Av. Castell de Vilafortuny, 33 a Cambrils)

Per qualsevol dubte o suggerència, no dubteu en contactar-nos al correu: info@papallones.org. Ens veiem el dijous!