Tarda d’ imaginació i creativitat entranyable

El  divendres 13 de desembre va tenir  lloc, al Centre Cívic de Vilafortuny de Cambrils, una tarda d’ imaginació i creativitat entranyable. El Taller de Guarniments Nadalencs Reciclats en Família ens va deixar creacions increïbles com ninots de neu, campanes nadalenques, estrelles i rens, per part dels infants i tot fet amb material reciclat!

Durant la setmana Europea de Prevenció de Residus, del 16 al 24 de Novembre, l’associació va comptar amb la col·laboració de diversos centres educatius per a recollir els residus que el passat divendres 13, van ser reutilitzats en el taller. Gràcies a la col·laboració de la Escola Mas Clariana, CEIP Marinada, Guillem Fortuny; les llars d’infants La Bufona, La Galereta, Montessori i Maria Dolors Medina i amb la col·laboració de l’espai familiar Saltirons es va poder dur a terme aquesta iniciativa. Va ser impressionant la resposta de les famílies. No hi ha dubte que cada vegada, està més present a les cases la necessitat de cuidar el planeta.

També volem destacar la col·laboració de la papereria Carlin  que va cedir el material per a dur a terme el taller (coles, cartolines, punxons, etc.) i la col·laboració de mares que van ajudar a portar endavant el taller ajudant els infants.

Tot això ens fa insistir en la idea que “petites accions en petits llocs, poden canviar el planeta”.

Continuarem sumant en l’ajuda al medi ambient!